SØG MENU

Bæredygtighedsmarked

TAK FOR ET SKØNT MARKED 19/8 2018

Igen i år glæder vi os til at fylde Husets hyggelige gårdhave op med en masse spændende stadeholdere og bæredygtige produkter. Godt Skrot & Mundgodt er Husets årlige marked for bæredygtighed og afholdes i år søndag 19. august i Husets gårdhave.

 

Med fokus på økologi, bæredygtighed, upcycling og lokale producenter præsenter vi et spændende udvalg af lækre råvarer, produkter & aktiviteter.

 

Udstillere:

- Sanne Falk Kunsthåndværk

- Theamelgaard.dk - Organiske Smykker

- BuyNature

- BUUS VINE

- Økologisk tøj- fair to WEAR

- Staudeengen Dk

- Helsam Aalborg Boulevarden

- Thisted Bryghus

- Pacari Chocolate Danmark

- Feddets Fred Kunsthåndværk

- Frøsamlerne.dk

- ZENAS-Pedersholt

 

stand i Loppe-telt

Hvis du har en masse ting i skabene, som du ikke får brugt, så skulle du måske overveje at booke en stand i loppe-teltet til vores bæredygtighedsmarked søndag d. 19 august fra 11 - 16.

Det koster 75 kr. for en stand med bord i overdækket telt i Husets gårdhave. Der er mulighed for at komme fra kl. 9 og stille klar.
 

Pop-up- Pladebørs

Kom og gå på opdagelse i gamle og nye lp'er, når vi Igen i år kan præsentere Pladebørs, som kommer og laver en pop-up-pladebørs i Husets Galleri.

 

Modeshow

Økologisk tøj- fair to WEAR afholder modeshow og giver inspiration til, hvordan du kan klæde dig moderigtigt og bæredygtigt.

 

Yoga

Igen i år har vi Yoga på programmet. Denne gang kommer Dyveke Yoga & Pilates og har to skønne hold, hvor ALLE kan være med - børn og voksne. Holdene er gratis at deltage i, når du købe en indgangsbillet til markedet (10 kr.) Tilmelding er ikke nødvendigt, vi fylder lokalet op med dem der er plads til efter først til mølle princippet. Huset har et lille antal yogamåtter, men tag gerne din egen med :).

1. hold

kl. 11.30 - 12.00

2. hold

kl. 13.00 - 13.30