SØG MENU
addisabababand_foto

AddisAbabaBand

Koncert
Dør åbnes kl. 20
Sted
Hybrid / 3eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis

AddisAbabaBand

AddisAbabaBand er 13 mands orkester udsprunget fra Aarhus
Det er et kosmisk fartøj hvis brændstof er som stramme beats og kollektiv improvisation. Forrest en skarp og sammentømret hornsektion som støttes af en superswingende bass/gui/keys gruppe og en bund af besnærende beats.

AddisAbabaBand er et kollektiv. Musikken skrives og arrangeres i fællesskab. Med improvisation som den bærende kraft skabes et rum, hvori vi alle kan tilsidesætte sig selv og danse væk sammen.
Siden 2010 har denne ustyrlige musikalske bastard af et orkester spillet over 130 koncerter - bla. påRoskilde Festival, GrimFest, Den Grænseløse Festival, Jazz festival i Odense, Alive Thy, Jazz i trekanten, Aarhus Jazzfestival, Copenhagen Jazzfestival og SpotFestival - og de har turneret i Ghana og Holland.
Deres første album blev udgivet i 2015 med genudgivelse i 2017, som også var året hvor en ny EP blev udgivet.

i maj 2018 udgav bandet ” Alive ” et livealbum optaget af DR under Aarhus Jazzfestival og nye numre er undervejs til et nyt studiealbum.

Line-Up: Jens Peter Møller (Bass), Mikkel Govertz (Guitar) Martin Madsen (Drums), Preben Kaels (Percussion/Violin/Megaphone), Feike Van Der Woude (Percussion), Christian Dietrichsen (Percussion), Lasse Enøe (Saxophones), Olaf Brinch (Saxophones), Simon Gorm Eskildsen (Organ/Synth), Jesper Rasmussen (Guitar), Marco Dania (Saxophones/Flute), Scott Christian Westh (Trumpet).

 

Anmeldelse : jazzfest.dk/artikel

 

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue i sold out).

Dør åbnes kl. 20
Sted
Hybrid / 3eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis