SØG MENU
alltoohuman
johannesgammelgaardsabc

All Too Human + Johannes Gammelgaards ABC

Koncert
Dørene åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring gratis en gæst
Buffét+ Entré
120 kr. / FORSALG

ALL TOO HUMAN
Trommeslager, komponist og initiativtager til All Too Human projektet, Peter Bruun, siger om sit livtag med at folkeliggøre avantgarden:
All Too Human er en kulmination af mange års musikalske venskaber og en samling af de mennesker der har betydet mest for min musikalske udvikling og som vedbliver at inspirere mig idag.

Kasper Tranberg har - siden begyndelsen - været en af de vigtiste inspiratorer og et musikalsk kompas. Ikke kun for mig, men for en hel generation af kreative improvisatorer.

Marc Ducret har - siden begyndelsen - været inkarnationen af den europæriske og New York baserede scene for ny eksperimenterede jazz og han er en menneskeliggørelse af et virtuost og visionært geni.

Simon Toldam og jeg har - siden begyndelsen - været musikalske partnere i adskillige projekter og har været vidner til hinandens personlige og musikalske udvikling de sidste mange år.

At disse tre utrolige mennesker nu er mine gode venner gennem er jeg taknemmelig over. At vi nu kollektivt realiserer mit musikalske bud på Vernacular Avant-garde er, for mig personligt, en kulmination af de sidste 20 års musikalske venskaber”.


Marc Ducret (F): guitar (6 og 12-strenget) / Kasper Tranberg (DK): Trumpet og kornet / Simon Toldam (DK): Moog, JUNO 60 og Phillicoda / Peter Bruun (DK): Trommer og Mikrokorg, komposition.

 

www.peterbruun.info/all-too-human-1


JOHANNES GAMMELGAARDS ABC
Under navnet Johannes Gammelgaards ABC samles et all star-hold af 8 musikere fra den aarhusianske jazzscene om at spille kompositioner af saxofonist Johannes Gammelgaard. En kombination af erfarne musikere og nyere skud på stammen - alle sammen individuelle stemmer, der i fællesskab danner en stærk kollektiv enhed.

Musikken er skrevet ud fra små naivistiske tekster, der forsøger at nå ind til kernen af genkendelige følelser som forelskelse, forundring og forårskuller. Kompositionerne blander det lyriske tonesprog fra den danske sangskat med frit improviserede passager og atonale strukturer med henblik på at udforske balancen mellem idyl og kaos. Resultatet er et stærkt og følelsesmættet udtryk båret af repetitioner, nuanceret improvisation og kollektive energiudladninger.
 

24. november 2017 udkom debutalbummet “Kærligheden”, som præsenterer ensemblets meget originale udtryk indrammet i en tematik, enhver forelsket sjæl vil kunne relatere til. Gennem at ophøje det individuelle til noget almenmenneskeligt, bliver musikken dermed en åben invitation til en genre, der normalt anses at være forbeholdt en smal niche.

Johannes Gammelgaard bor til daglig i Stockholm, hvor han studerer jazz ved Kungliga Musikhögskolan. Han har tidligere studeret i både Aarhus, Hamborg og Helsinki, og udlandsopholdene har givet inspiration til mange musikalske eksperimenter. De har også vakt en fornyet interesse for hans egen musikalske baggrund med salmesang i kirken og fællessang omkring Højskolesangbogen. Den samlende tryghedsfølelse, der opstår i fællessangen, er altså på sin vis udgangspunktet for ensemblets musik. Af andre inspirationskilder kan nævnes amerikansk freejazz fra 1960’erne, Jesper Zeuthens musik, Piet Heins digte samt Asger Jorns billedkunst.
 

www.facebook.com/gammelgaardsabc

Musikerne: Nana Cecilie - sang, Jeppe Hjøllund - trompet, Johannes Gammelgaard - tenorsax, Jens Bang - trombone, Jonas Andreasen - barytonsax, Jens Mikkel - kontrabas, Daniel Robinson - klaver, Johannes Berg - trommer.

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue i sold out).

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dørene åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring gratis en gæst
Buffét+ Entré
120 kr. / FORSALG