SØG MENU

Bæredygtighedsmarked "Godt Skrot & Mundgodt"

Marked
Sted
Husets gårdhave
Entré
10 kr.

GODT SKROT & MUNDGODT

Igen i år glæder vi os til at fylde Husets hyggelige gårdhave op med en masse spændende stadeholdere. Godt Skrot & Mundgodt er Husets årlige marked for bæredygtighed og afholdes i år d. 19 august i Husets gårdhave

Med fokus på økologi, bæredygtighed, upcycling og lokale producenter præsenteres et spændende udvalg af lækre råvarer og produkter.

 

Yoga

Igen i år har vi Yoga på programmet. Denne gang kommer  Dyveke Yoga & Pilates og har to skønne hold, hvor ALLE kan være med - børn og voksne. Holdene er gratis at deltage i, når du købe en indgangsbillet til markedet (10 kr.) Tilmelding er ikke nødvendigt, vi fylder lokalet op med dem der er plads til efter først til mølle princippet. Huset har et lille antal yogamåtter, men tag gerne din egen med :).

1. Hold
kl. 11.30 - 12.00

2. hold 
kl. 13.00 - 13.30

 

 

 

VIL DU UDSTILLE?

Arbejder du med begrebet "bæredygtighed" og har du lyst til at udstille på markedet? 

Så ret henvendelse til Nanna Derosche via nanna@huset.dk

stand i Loppe-telt

Hvis du har en masse ting i skabene, som du ikke får brugt, så skulle du måske overveje at booke en stand i loppe-teltet til vores bæredygtighedsmarked søndag d. 19 august fra 11 - 16.

Det koster 75 kr. for en stand med bord i overdækket telt i Husets gårdhave. Der er mulighed for at komme fra kl. 9 og stille klar.
 

Sted
Husets gårdhave
Entré
10 kr.