SØG MENU
Beefeaters foto

Beefeaters

Koncert
Dør åbnes kl. 19:30
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entre
80 kr. / Forsalg
Entre
100 kr. / På dagen
Buffet + Entre
150 kr. / Forsalg
Vegetarbuffet 17:30-19:30

Beefeaters genopstår!

Den legendarisk danske psykedeliske bluesrockgruppe Beefeaters fik i november 2017 genudgivet deres debutalbum på Universal Music.
I sentresserne var bandet toneangivende på den danske rockscene sammen med navne som Young Flowers, Steppeulvene og Poul Dissing. Anført af Peter Thorup og organisten Morten Kjerumgaard Reumert var gruppen i 1967 det førende danske undergrundsorkester med tilhørende lysshow. De spillede support for navne som Jimi Hendrix og Pink Floyd.


Nu genopstår bandet for en tid med bandets originale organist og eneste gennemgående medlem Morten Kjerumgaard ved roret. Han har allieret sig med sanger og guitarist Frederik Schnoor (Freddy and the Phantoms), bassiste Torben Guldager (Wrong Side Of Vegas / Peppermint B) og trommeslager Rune Rene Hansen (Sorte Fugle / Freddy and the Phantoms).
Beefeaters anno 2018 spiller en række livekoncerter med udgangspunkt i musik fra Beefeaters legendariske studiealbum "Beefeaters" og "Meet You There".

 

Morten Kjerumgaard Reumert udtaler:
I 1971 sagde jeg definitivt farvel til den danske rockscene og det store publikum der holdt af Beefeaters. Jeg lovede mig selv, at kom der en dag en mulighed, hvor jeg kunne genoptage det musikalske udtryk Beefeaters havde sidst i 60'erne ville jeg gribe den. Det kan jeg nu - takket være disse tre fantastiske unge musikere.

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dør åbnes kl. 19:30
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entre
80 kr. / Forsalg
Entre
100 kr. / På dagen
Buffet + Entre
150 kr. / Forsalg
Vegetarbuffet 17:30-19:30