SØG MENU
bjergtaget_foto
mari_foto

Bjergtaget + Mari

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Buffet + Entre
120 kr. / forsalg
Vegetarbuffet 17:30-19:30

Bjergtaget

Bjergtaget er dansksproget og har lyrikken som omdrejningspunkt for sit univers og udtryk. De er alsidigt og anderledes band, ganske uden at miste den røde tråd og uden at gå på kompromis med det gode nummer. Bjergtaget udgav i 2012 den anmelderroste EP ”Velkommen til” og udgav sit debutalbum januar 2016.  
 

Anmeldelser:
"Bandet fortjener med dette homogene, godt sammenhængende og afrundede værk, der har noget at byde på til både ører og hjerne, at få et større publikum – ligesom et bredere publikum fortjener dansksproget rock af denne støbning." - GFR

"What it all then comes down to, is that Bjergtaget are in many ways a quite unique outfit. I had my fair share of troubles finding something entirely similar, at the very least." - RockFreaks
 

facebook.com/Bjergtaget

MARI

Bag navnet ‘Marí', står den lettere ubeskrevne morsingbo Linda Josefsen, som tidligere på året var en af de fire sangskrivere i lokal-eksperimentet Empty Tape Session. Hun er, med sin hjemsøgende vokal og minimalistiske sange med afsæt i folk-musikkens verden, i besiddelse af en naturkraft hvor roen og det rå på naturligste vis går hånd i hånd.
I efteråret og vinteren 2018, spiller hende og Andreas Westmark (Get Your Gun, Hjalte Ross, Bjarke Kirk & Kujonerne m.fl) en række koncerter i en duo-konstellation, hvor de nysgerrigt vil udforske og strække i sangenes form og udtryk, med ét mål for øje - at finde ind til kernen af en ny-spirende artists lyd.

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).

Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue i sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

 

(Tidligere annoncerede Guldimund har desværre meldt afbud)

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Buffet + Entre
120 kr. / forsalg
Vegetarbuffet 17:30-19:30