SØG MENU
3fidlers3traditions_foto

BRUNCH: 3 Fiddlers - 3 Traditions

Koncert
Brunch kl. 11-12:45 / Koncert 13:00
Sted
HUSETS CAFE, 2'eren
Entre
85 kr.
Brunch + Entre
160 kr. / forsalg
Vegetarbrunch 11-12:45

BRUNCH: 3 Fiddlers - 3 Traditions

Hvirvlende valse, glade polkaer, groovy jigs, fyrige reels og hæsblæsende hopsaer, nykomponerede numre og gamle dansemelodier. Det er nogle af ingredienserne du vil opleve til koncert med den internationale violintrio ”3 Fiddlers, 3 Traditions”, bestående af Ruthie Dornfeld, Jamie Fox og Kristian Bugge.

 

Ruthie Dornfeld er expert på amerikansk old time og spiller ligeledes et stort repertoire af keltisk og skandinavisk musik. Hun har optrådt og undervist i over fyrre år i hele USA samt i Danmark, Irland, Frankrig, Ungarn, Finland, Brasilien og på Cuba. Hun har været gæstelærer på Sibelius Akademiet i Helsinki og folkemusik-uddannelsen i Odense og er kendt fra grupper som American Café Orchestra, The Poodles o.m.a. Se mere på www.ruthiedornfeld.com
 

Jamie Fox er en af de mest aktive yngre violinspillere indenfor Métis traditionen, som er en del af de nordamerikanske indianeres folkemusik. Métis musikken bygger på rødder fra Keltisk, Fransk og nordiske traditioner, blandet med indianske trommerytmer og stepdans. Jamie er vokset op med violinen og har spillet i og turneret med familiens gruppe “The Fox Family”.

 

Kristian Bugge har specialiseret sig i de danske folkemusik traditioner og er meget aktiv i Danmark, Skandinavien og Nordamerika både som musiker og underviser. Allerede i 2006 modtog han “Årets folk debut” og “Årets folk instrumentalist” ved DMA Folk. Siden er han blevet en af de mest prisbelønnede folkemusikere herhjemme, med ikke mindre end 9 DMA-priser for arbejdet med hans bands og projekter.

 

De tre har spillet en række koncerter i det vestlige USA og Canada. I februar 2017 var de på deres første turné i Danmark og udgav i den forbindelse deres første trio CD. Her kan du lytte nogle numre fra den:
www.soundcloud.com/3fiddlers

kristianbugge.com/3-fidders-3-traditions

HUSETS CAFE tilbyder lækker Vegetar Brunchbuffet kl. 11:00

Brunch kl. 11-12:45 / Koncert 13:00
Sted
HUSETS CAFE, 2'eren
Entre
85 kr.
Brunch + Entre
160 kr. / forsalg
Vegetarbrunch 11-12:45