SØG MENU
saragrabow_foto

BRUNCH: Sara Grabow & Den Gamle Sangskat

Koncert
Vegetarbrunch 11-12:45 / Koncert 13:00
Sted
HUSETS CAFE, 2'eren
Entre
100 kr. / Forsalg
Entre
120 kr. / På dagen
Brunch
95 kr.
Brunchtid: kl. 11-12:45

Sara Grabow & Den Gamle Sangskat

Den musikalske pigetrio bestående af Sara Grabow, Martine Madsen og Eva Skipper, genopfrisker kendte og elskede klassikere fra 30’erne til 60’erne.

Liva Weel, Otto Brandenburg, Grethe & Jørgen Ingemann, Gitte Hænning m fl. bliver på behørig vis mindet når Sara Grabow synger de skønne gamle sange flankeret af guitar, kontrabas og kor.
 
Lyt med når pigerne spiller op med hjerteskærende, morsom og livlig tekst og musik. Vug med i sædet eller tag en swing-om og få sat vores samtid i perspektiv af tidligere tiders populærmusik med intelligente, kreative og uforudsigelige sange, der hver især har noget på hjerte. – ganske enkelt nogle
af danmarkshistoriens allerbedste kompositioner!
 
Trioen har i flere år haft stor succes på “Korsbæk” på Bakken.
 
Sara Grabow, der selv er vokset om med en del af den nyere danske sangskat omkring sig, som datter af Sebastian, har i mange år også fortolket sin fars fantastiske sange. Hun har de sidste 10 år også haft stor succes som sanger/skuespiller i teaterkoncerter som bl.a "Come Together", “Teaterkoncert Beach Boys” og TV-2 teaterkoncert “Hele Verden Fra Forstanden” samt RYTTERIET Live på Bellevue teatret.

 

HUSETS CAFE tilbyder lækker Vegetar Brunchbuffet kl. 11:00 - 12:45

Vegetarbrunch 11-12:45 / Koncert 13:00
Sted
HUSETS CAFE, 2'eren
Entre
100 kr. / Forsalg
Entre
120 kr. / På dagen
Brunch
95 kr.
Brunchtid: kl. 11-12:45