SØG MENU

Brunch + Strings Attached

Koncert
Brunch kl. 11.00 - 12.45
Sted
2'eren / Husets Café
Entré
85 kr. / FORSALG
Musik + Brunch
160 kr. / FORSALG
Vegetarbrunch kl. 11.00 - 12.45

Perry Stenbäck og Ole Albrechtsen

Der er dømt seriøs strengeleg, når de to guitarister med mere går på scenen. Der bliver trakteret guitar, dobro, mandolin, pedal steel, nyckelharpa – stort set alt, der har ”Strings Attached”.


Det er to rutinerede herrer som her har fundet sammen. Navne som Allan Olsen, Sebastian, Klondyke, Barrow, Puma Hedlund, Tommy Cash har nydt godt af deres kunnen i studiet og på scenen. Ligeledes har de begge stået i front for egne projekter. De mødtes i sangskriver Søren Kroghs band i 2013 og her fødtes ideen om et tættere samarbejde.


Svenske Perry Stenbäck er uddannet fra Rytmisk Konservatorium i København, har stærke rødder i den stolte svenske folkemusiktradition og manøvrerer sikkert indenfor næsten hvilken som helst stilart. Fik i 2009 en Danish Music Award som bedste instrumentalist.

 

Danske Ole Albrechtsen er selvlært, startede med rock og har siden ”læst videre” inden for roots, jazz og country. Har produceret en del albums især inden for singer/songwriter genren og udgivet to albums med egne numre af jazzet tilsnit.


Musikken i Strings Attached er svær at sætte i bås. Det er summen af det ”vi kan tilsammen”, roots musik i bredeste betydning. Der er numre skrevet af de to, folkesange fra forskellige lande og måske en enkelt salme. Alt sammen leveret med overskud og varme – og en enkelt røverhistorie.

Brunch kl. 11.00 - 12.45
Sted
2'eren / Husets Café
Entré
85 kr. / FORSALG
Musik + Brunch
160 kr. / FORSALG
Vegetarbrunch kl. 11.00 - 12.45