SØG MENU
calum stewart trio
calum
calum stewart trio

Calum Stewart Trio

Koncert
Dør åbnes kl. 19:30
Sted
Hybrid / Salen, 3eren
Entre forsalg
65 kr.
Entre på dagen
85 kr.

Calum Stewart Trio blander gamle melodier med nyskrevne kompositioner i et eminent, inspirerende og nærmest magisk sammenspil, og publikum kan se frem til en unik koncertoplevelse med fantastisk keltisk musik og ikke mindst musikernes virtuose behandling af deres instrumenter.

 

Calum Stewart (SCO) er en af sin tids førende sækkepibespillere (Uilleann Pipes) og fløjtenister. Med sin kraftfulde og lyriske spillestil har han dybe rødder i den traditionelle musik fra sit hjemland, det nordlige Skotland, og hans unikke og distinkte spillestil er blevet udviklet gennem både de skotske, irske og bretonske traditioner.


Født og opvokset i Skotland begyndte han i en tidlig alder at spille tinwhistle men skiftede senere til træ-tværfløjten samt Uilleann Pipes, hvor han nu er en af den keltiske scenes førende unge musikere i moderne, traditionel, britisk, europæisk og world musik. Calum har gennem mange år arbejdet med en lang række europæiske musikere og spillet mange forskellige genrer. Herigennem har han skabt sin helt egen og i den grad unikke spillestil med fortolkning af den keltiske musik på sin helt egen måde.

 

Med 2017-udgivelsen af ”Tales From The North” har Calum Stewart sat et nyt, eminent hold med Ronan Pellen, cittern, Gilles Le Bigot, guitar og Yann Le Bozec, kontrabas. Alle fire bor nu i Bretagne og regnes for nogle af Bretagnes absolut bedste musikere.
Calum er meget eftertragtet som både koncert- og studiemusiker og indspillede i vinter med London Philharmonic Orchestra i Abbey Road Studios for komponisterne Thomas Newman / Howard Shore.
 

Lineup: Calum Stewart, Gilles Le Bigot (guitar) og Yann Le Bozec (kontrabas).

Dør åbnes kl. 19:30
Sted
Hybrid / Salen, 3eren
Entre forsalg
65 kr.
Entre på dagen
85 kr.