SØG MENU

Gulli Arason Anja Kirkeby & Majbritt Biegel - ART Transformed

Udstilling
Fernisering søndag 2.12.. kl. 12-14
Sted
Husets Galleri

Art Transformed af Gulli Arason, Anja Kirkeby & Majbritt Biegel

Hvad sker der, når man transformerer en kunstart til en anden og skaber værker, hvor det oprindelige udtryk er ophørt? Det har de tre kunstnere udtrykt med unikke tilgange til hver deres værker– via skulpturer og billeder af bøger og musik.

Gulli Arason er en prisbelønnet islandsk forfatter og bor nu i Danmark. Hans store passion for litteratur har fået ham til at udvikle en ny miniature kunstform som han kalder "Alfe bøger". I hvert værk kan man finde en lille alf, samt en af kunstnerens egen bøger og på en af bøgerne hans signatur. De sidste 4 år har de været udstillet i Island og på den islandske ambassade i Kbh. Værkerne er blevet solgt til købere over hele verden.
 

Anja Kirkeby fortæller om kunstprojektet ”Öko lavamat 76630 Update: ”Er en bog kun en bog, hvis den kan læses? Hvad er en bog, når den bliver skulptur? Bogen har både optaget mig som materiale: papiret, det lagdelte, pulpen, bindet og tryksværten, men også som unik bog, symbolværdien i en kendt titel og det spændende ved at lave et æstetisk sprog om til et andet… Dette er ikke destruktion, men transformation."
 

Majbritt Biegel har arbejdet som billedkunstlærer, læst musik og hendes interesse for hænder stammer fra en uddannelse som ergoterapeut, og det har fået hende til at undersøge relationen mellem hænder og musikinstrumenter i maleriet. Musik er hele Majbritt Biegels livsenergi.
 

Velkommen til Art Transformed.

Fernisering søndag 2.12.. kl. 12-14
Sted
Husets Galleri