SØG MENU
foto_zoebestel
foto_ida_wenoe

Ida Wenøe & The Silver Chords + Zoë Bestel

Koncert
Dato
fre 13. sep, 20.30
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3'eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30

Ida Wenøe

Med sit andet soloalbum ”The Things We Don't Know Yet” har den danske folk noir kunstner Ida Wenøe skabt en samling sange, som fra et dybt personligt udgangspunkt udforsker kærlighedens væsen. Det er en modnet sangskriver, der har skrevet disse ni nye sange. ”This little town girl from Scandinavia”, som hun synger i ”Circus Season”, har oplevet lidt af hvert på landevejen i de fire år der er gået siden debutalbummet ”Time Of Ghosts” udkom og blev fulgt op med hundredevis af koncerter over hele Europa og i Nordamerika.

De nye sange er båret af en lyrisk inspiration, der tåler sammenligning med legender som Leonard Cohen, Joni Mitchell og Nick Drake, og samtidig er melodierne enkle og stærke, og stemmen har en indre troværdighed, som man bliver ramt af med det samme. Produktionen er på en gang legesyg og tidløs. Ida indspillede grundsporene til sangene selv i en hytte i Sverige, på sit gamle kvistværelse i Berlin og i et lille kolonihavehus i udkanten af København.


Derefter tog hun i efteråret 2018 kontakt til sin gode ven - produceren Esben Svane. Sammen har de skabt det helt særlige univers med vævende, overjordiske korstemmer, æteriske blokfløjter, 50'er inspirerede elektriske guitarer, underspillede trommer og små skæve lydeffekter, som giver pladen et helt særligt skær og trækker inspiration fra så forskellige steder som Neil Young, Sufjan Stevens og Twin Peaks.

www.facebook.com/idawenoe/

 

Zoë Bestel

er en folk-sangerinde og ukulelespiller fra Skotland, der er kendt for sin luftige og forførende stemme og sit dragende og drømmende sangskriveri. Hun har spillet et væld af liveshows i BBC Radio og på mange af de største folkfestivaler i UK som f.eks. Cambridge, Orkney, Celtic Connections, Edinburgh Fringe Festival og Stonehaven.
Hendes 2. album Transience kom ud 21. april 2018. Dog er hun stadig et ganske ubeskrevet blad i DK.

Zoe flankeres denne aften af to ikoner inden for meditativ Jazz og folk - nemlig ukulelespilleren Tobias Elof og kontrabassisten Jonathan Bremer.
 

www.facebook.com/zoebestel/

 

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue is sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dato
fre 13. sep, 20.30
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3'eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30