SØG MENU
lunau_lund_foto

Lunau & Sund

Koncert
Sted
Husets Cafe, 2'eren
Entre
65 kr.
Buffet + Entre
135 kr. / Forsalg
Vegetarbuffet 17:30-19:30

Lunau & Sund

Nærværende, tidløse og vedkommende fortællinger, der tager afsæt i virkelige begivenheder i Lunau & Sunds liv, er omdrejningspunkt i gruppens musik og ligeledes i de 12 nye sange som udgør deres seneste udspil ”Landet Brænder”. Trine og Peter finder inspiration i hverdagen, fælles oplevelser, drømme, naturen og ikke mindst på rejser, der enten i øjeblikket eller på et senere tidspunkt omsættes til eftertænksomme og finurlige sangtekster. At opholde sig på øer giver fx stor inspiration til det musikalske par. Flere tekster på det nye album er blevet til på Mallorca, Gotland og på Christiansø.
Når Lunau & Sund ikke lader sig inspirere af oplevelser og livet omkring dem, henter de inspiration i litteraturens enorme skatkammer. Fx Halfdan Rasmussen på nummeret ”Tomme Tanker” og digte af Yeats på ”En Sommernat ” og ”Kærlig Måne Forsvinder”.


Privat danner sangerinde Trine Lunau og guitarist Peter Sund par. Og de klæder hinanden – såvel i musikkens som kærlighedens navn. Trine Lunau er i front på størstedelen af numrene, og hendes klare vokal brænder igennem og suppleres, både på kor og som duet, af Peter Sunds dybere stemme og hans melodiøse guitarspil.

Når parret drager på landevejen fletter de ligeledes fingre med et ypperligt hold af musikere fra den danske musikscene. Palle Hjorth: Mellotron, synth, klaver (Poul Krebs, Peter Sommer, Savage Rose o.m.a), Bo Gryholt: Bas (Kim Larsen og Kjukken), Jesper Elnegaard: Trommer (Søren Huss, Aura m.fl.) samt Marcelo Woloski på percussion (Snarky Puppy, Banda Magda m.fl.).

 

 

www.lunau-sund.dk

 

HUSETS CAFE tilbyder lækker vegetarbuffet fra kl. 17:30 - 19:30

Sted
Husets Cafe, 2'eren
Entre
65 kr.
Buffet + Entre
135 kr. / Forsalg
Vegetarbuffet 17:30-19:30