SØG MENU
Mads_Houe_&_The Quavers_foto

Mads Houe & The Quavers

Koncert
Dør åbnes kl. 20
Sted
Hybrid / 3'eren: Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30

Mads Houe & The Quavers

er et innovativt orkester ledet af den aalborgensiske trommeslager og bassist Mads Houe Sørensen. Han har med orkestret påbegyndt en kompromisløs musikalsk rejse med et ønske om at formidle aspekter af livets facetter. Siden gruppens begyndelse i august 2015 har The Quavers indspillet deres debutplade ”Mass Quave”, som har høstet fine anmeldelser på bl.a. Jazznyt og i Jazzspecial og derudover airtime på bl.a. Radio Jazz og DR P8 Jazz.

 

Bandets koncerter emmer af liv og kærlighed til musik og jazzen og dens umålelige rammer. Musikken skal opleves live, da hver koncert vil give musikken et unikt præg. I bandet er det største ønske at give publikum en fantastisk oplevelse, og de gør altid deres ypperste for at nå udover scenekanten. Udover at have spillet en hel del i Aalborg har gruppen gæstet Aarhus, Bjerringbro, Hjørring, Frederikshavn, Sæby og Hobro fordelt på omkring 20 koncerter og koncerterne har efterladt sig tydelige spor! I foråret 2017 nåede orkestret en 3. plads i den landsdækkende konkurrence DM i Ung jazz.

 

“Tak! Så kom det. Et dansk band, der har fanget tendensen, og laver funky jazz med masser af blæs … Det er en ekstrem sjælden følelse hos en dansk jazzanmelder anno 2016 … Det er nostalgisk og superlækkert.” – Niels Overgård, Jazznyt.

 

Bandet er: Andreas Bergholt, Tadas Pasaravicius, Salvador Olmos, Mads Kirkegaard, Dan Hejslet, Thorbjørn Lervig og Mads Houe.

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue i sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dør åbnes kl. 20
Sted
Hybrid / 3'eren: Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30