SØG MENU
mathildefalch
jonas_schou_foto

Mathilde Falch + Jonas Schou

Koncert
Dørene åbner kl. 19:30
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Buffét + Entré
235 kr.
Vegetarbuffét kl. 17:30-19:30
Entré
165 kr. / FORSALG
Entré
185 kr. / PÅ DAGEN

Mathilde Falch har i oktober 2017 udgivet sit 4. album ’Som Børn På Ny’- et mørktonet og dristigt rockalbum, der indeholder sange om smerte, kærlighed og håb. Det er indspillet med Mathildes faste band, der også er med hende på landevejene:

  • Adam Winberg (trommer)
  • Morten Puper (keyboards)
  • Jeppe Skovbakke (bas)
  • Christian Ki (guitar)
  • Charlotte Schultz (kor).

 

Med i studiet har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation.

 

’Som Børn På Ny’ har Mathilde Falch skrevet til og om de børn der af den ene eller anden årsag er nødsaget til at blive voksne for hurtigt. Tvunget til at tage for stort et ansvar og gå glip af barndommens ro. Med et håb om at disse børn senere i livet kan finde ind til barndommen i sig selv.

 

Hurtigt fik ’Som Børn På Ny’ 5***** flotte stjerne af GFrock, som bl.a. skriver:

”Det lyder som om Falch har fundet vejen, og processen har kastet en af de stærkeste dansksprogede udgivelser jeg har hørt i år af sig.”

 

Mathilde har i gennem de senere år opbygget en stadig større fanskare, og været på flere større turnéer med sit band, som duo og soloartist. Samtidig har Mathilde Falch også været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015.

Mathilde Falchs forrige album, “Alle Taler”, blev i samme uge som udgivelsen udnævnt til “Ugens Album” på P4 og begge hendes singler fra albummet blev også̊ playlistet på P4.

 

www.facebook.com/mathilde.falch

Jonas Schou (DUO)

Eftertænksomme tekster, ørehængende melodier og fortællerkunst, hvor følelsesliv, tanker og drømme bryder ud af mørket og rækker frem mod lyset. Med debutalbummet Hverdagsmennesket, Sortseeren Og Drømmeren har den nordjyske sanger og sangskriver virkelig fået sat sit sangskriveri og melodiske poesi på det musikalske landkort. Jonas Schou er en vaskeægte, voksen drengerøv med smilet på rette sted, når han står på scenen og tager publikum med ud på melankolsk og lyrisk eventyr. Forvent en jordbunden sangskriver med et “oppe i skyerne”-ansigtsudtryk og masser af energi.
 

I forbindelse med Mathilde Falch-koncerten på Huset spiller Jonas Schou som duo. Med på scenen har han den energiske Kasper Westeraa, som på elektrisk guitar og med et pedalhav af effekter skaber melankolske lydlandskaber til sangene.

 

Debutalbummet er produceret af Lars Skjærbæk (Michael Falch, Søren Huss m.fl.). Singlen S.O.S. røg direkte ind som Hit-Tip på P4 Play. Den folkepopulære radioudsendelse “Madsen” med Alex Nyborg Madsen, var ligeledes hurtigt overbevist om sangens formåen, og værten playlistede den i programmet.
Sammen med Ikke Desto Mindre Eller Mere har den roteret på P4's landsdækkende radiostationer, færøsk radio og andre danske lokalstationer.

Som sangskriver har Jonas kastet sig ud i at italesætte og komponere eftertænksomme sange om følelsesliv, tanker og drømme set i mørket nærmere end i lyset af tilværelsen. Sammen med producer Lars Skjærbæk og bandet er sangene indspillet med alle musikere spillende sammen på én gang. Stemningen og lyden er ægte og autentisk energi - musikalsk hjerteblod, der giver albummet sit særpræg.

GAFFA – “Ambitionerne fejler intet på patosfyldt dansksproget debutalbum ... Som helhed er Hverdagsmennesket, Sortseeren og Drømmeren dog en overbevisende udført debutplade, i øvrigt indspillet live i studiet og produceret af Lars Skjærbæk - kendt for samarbejde med navne som Tim C og Michael Falch.”

Dørene åbner kl. 19:30
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Buffét + Entré
235 kr.
Vegetarbuffét kl. 17:30-19:30
Entré
165 kr. / FORSALG
Entré
185 kr. / PÅ DAGEN