SØG MENU
astma_foto
natlyst@theresevadum_foto

Natlyst + Astma

Koncert
Dør åbnes kl. 20
Sted
Hybrid / 3eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30

Natlyst

Natlyst er forførende og hævngerrigt.
De 11 musikere danner sammen rammerne for et menneskeligt mørke og natlige eksperimenter, som både kan udfolde sig i omfavnelse og slagsmål. Musikken fødes i forsanger/sangskriver Amanda Drews ærlighed og vokser i mødet mellem strygere, blæsere og rytmegruppe.

Med deres debutalbum, Modig , tager det aarhusianske band det skrøbelige og gør det stærkt i fortællinger om seksualitet, depression og angst. Natlyst er en nysgerrig organisme og går ikke på kompromis.

Natlyst har gennem det seneste år arbejdet på indspilningen af deres kommende fuldlængde debutalbum, Modig, som står udgivelsesklar i marts 2019.

Natlyst blev født og døbt i maj 2016. Knap et år senere i april 2017 udgav de deres første EP, Ti Skridt, som blev taget godt imod på diverse musikblogs blandt andre Bands of Tomorrow. Nummeret Vinter var på 1.-pladsen på Barometerlisten på P3. Natlyst spillede en fyldt koncert på SPOT 2017 og har desuden spillet flere koncerter i undergrunds-Aarhus og rundt omkring i Jylland og København bl.a. til årets SPOT Royal og Copenhagen Jazz Festival.

 

www.facebook.com/natlyst
Natlyst på spotify >

ASTMA

Bag ASTMA står Astrid Matthesen, der ved hjælp af forskellige musikere formidler sine poetiske sange. Musikken viser Astrid Matthesens kunstneriske stil, der primært har sit ophav i wienerklassikken såvel som moderne poetisk indie/softpop.
Musikken bruges til at undersøge og formidle de minimalistiske, til tider postmodernistiske tekster, der særligt behandler og skildrer et jeg’s længsel, glemsel og det at udvikle sig til et ofte ufuldendt menneske.

Musik og tekst akkompagneres af særlige lydflader, der undersøger grænserne mellem musik, lyd og støj.

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue is sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dør åbnes kl. 20
Sted
Hybrid / 3eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30