SØG MENU
niclasknudsen
trubaduren

Niclas Knudsen og Alt er Ego + Trubaduren & hans Rockband

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Buffet + Entre
120 kr. / FORSALG
Vegetarbuffet 17:30-19:30

Niclas Knudsen og Alt er Ego

Guitarist og komponist Niclas Knudsen er et velkendt ansigt på den danske musikscene og har blandt andet spillet med folk som Adam Nussbaum, JohnTchicai, David Liebman, Ray Anderson, Billy Preston og Tomones.
Ibrahim Electric, som han leverer størstedelen af det kompositoriske materiale til, har han turneret intensivt med i ind og udland igennem de sidste 12 år.

 

Niclas seneste CD projekt ”Niclas Knudsen – Guitar Inferno” modtog i december 2016 en DMA for ”Årets bedste World Track” med nummeret ”Niafunke” og han har fået disse ord med fra anmelderne:
- Når Niclas Knudsen placerer sig bag sin guitar, er det sjældent, der ikke opstår magi. Han har en utrolig legesyge, som han ikke er bange for at lade skinne igennem musikken.
– Bjarke Nielsen, Kultunaut
- Niclas Knudsens guitarspil er på en gang iørefaldende, flabet og grænsesøgende. Han fyrer sine riffs af med en afvæbnende sikkerhed, men er ikke bleg for at gå planken ud i nogle improvisationer, der nærmer sig den helt fri musik. – Henrik Palle, Politiken

 

Dette er det nyeste projekt fra Knudsens hånd. Historier som har hobet sig op i tidens løb får nu luft under vingerne og en håndfuld nye sange ser dagens lys. Rastløse rytmer fra amerikansk folklore blandes med vemodige nordisketoner, støvede afrobeat og intense indiske ragaer i en stor gryde og op af den lyder en ubestemmelig og medrivende musik!

 

Niclas Knudsen: Guitar og Vokal

Heine Hansen: Keyboards

Jakob Falgren: Bas og Vokal

Mads Andersen: Trommer og Vokal

 

 

www.niclasknudsen.com

Trubaduren & hans Rockband

er et originalt og folkeligt orkester der spiller dansksproget bossa med inspiration i alverdens traditionsmusik - eller rettere sagt "Nationalromantisk, kvindebegærligt udlængselsfandango". I sommer udgives albummet/vinylen "Det går jo godt" og igennem de sidste par år har Trubaduren & hans Rockband opnået status som Aarhus' husorkester nr. 1 ved diverse festivaller og arrangementer i både privat og offentlig regi.

 

Med deres nye danske visekunst med stærke forankringer i bossa nova, gammelrock, swing og verdensmusik er Trubaduren & hans Rockband klar til at henrykke og glæde folket.

Tobias Stjernholm: sang, mundharmonika, trompet,
Rasmus Bak Christiansen: elguitar,
Rune Kragh: harmonika og orgel
Jonas Kardyb: trommer og percussion
Jeppe Abildgaard: elbas

 

www.facebook.com/Trubaduren-hans-Rockband

Husk vores studierabat -

Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue i sold out).
 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Buffet + Entre
120 kr. / FORSALG
Vegetarbuffet 17:30-19:30