SØG MENU
shyshyshy_foto
karmic_foto

Shy shy shy + Karmic (US)

Koncert
Dør åbnes kl. 20
Sted
Hybrid / 3'eren: Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30

Shy Shy Shy + Karmic (US)

Shy shy shy
Shy shy shy er en duo bestående af Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard, der nemt identificeres ved lyden af deres unisone vokaler. Deres tekster skaber en stemning der involverer, engagerer og kommunikerer deres budskaber direkte ud. Dette, kombineret med Shy shy shy’s legende rytmer, giver en medrivende, energisk lydoplevelse, der ikke vil kunne holde dig fra at rokke med, når de spiller.
Astrid og Simons dragende vokaler fletter sig sammen og ud og ind ad hinanden og skaber en intimitet og ydmyghed med publikum, der bliver indrammet af hver deres energiske kropssprog, når de er på scenen.
Siden Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard i 2014 skrev deres første sang sammen, har Shy shy shy gang på gang kreeret uhyre iørefaldende indiepop-sange, der har en både moderne og nostalgisk synth-domineret lyd. Nu er de tilbage med et spændende samarbejde med filminstruktør Anna Emma Haudal.
Fra november 2018 ruller den nye danske TV-serie ”Doggystyle” over skærmen på DR3 og Shy shy shy har stået for en stor del af lydbilledet inklusiv titelsangen ”Doggystyle (Pretty Please)”. Det er ikke første gang, de to parter laver noget sammen, for det var selv samme Haudal der i 2014 var hjernen bag videoen til bandets debutsingle ”Do Not Ask”.

Karmic (US)
Karmic er et Los Angeles-baseret band med sangerne Laura Baruch og Kylee Katch, og med Seattle producent / DJ / trommeslager Samuel Murphy og østrigsk producent / multi-instrumentalist Peter Kastner. Med 80'er-inspireret dance beats med kvindelig vokal og inspirerende tekster, udgav Karmic deres debut single, "Higher Self" i 2016.
Kylee og Laura leverer en forførende hypnotisk blanding af elektronisk og indie-pop - med forrygende vokalarrangementer.

www.facebook.com/thisiskarmic

 

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue i sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl. 17.30 - 19.30

 

Dør åbnes kl. 20
Sted
Hybrid / 3'eren: Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30