SØG MENU
jensfisker_foto
fredriklundin_foto

VINTERJAZZ: Fredrik Lundin + Jens Fisker Trio

Koncert
Dør åbnes kl. 20
Sted
Hybrid / 3'eren: Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30

Fredrik Lundin: 5 Go Adventuring Again

Fredrik Lundin er en dansk tenorsaxofonist som startede med at spille på den københavnske jazzscene i begyndelsen af 1980'erne. Lundin er opvokset i Helsingør, hvor han modtog fem års musikskoleundervisning på fløjte.

Fredrik Lundin, der tidligt gjorde sig bemærket med egne grupper, modtog i 1986 de danske jazzjournalisters hæderbevisning, JASA-Prisen, og han har siden modtaget en lang række andre kontante påskønnelser.

 

Han har gennem årene spillet med talrige ensembler på den skandinaviske jazzscene, og han har i de senere år ladet sig høre med blandt andre Jan Kaspersen, Bo Stief og Jonas Johansen, og derudover har han hyppigt samarbejdet med sin kone, sangerinden Trinelise Væring.
Endvidere har Fredrik Lundin arbejdet en del med elektronik og med komposition, blandt andet til teaterforestillinger, og han har bevæget sig i grænselandet mellem jazz og klassisk, blandt andet inden for projektet Den 3. Vej.

 

"5 Go Adventuring Again er stærke sager, et album der vokser ved hver lytning. Der stilles krav til dig som lytter, hvis du vil med ind i Lundins fortælleunivers. Tager du med, venter der store oplevelser." sundance.dk

 

www.facebook.com/freddyloonymusic/

Jens Fisker Trio

Atmosfæriske kompositioner og sublim interaktion er nogle af nøgleordene som karakteriserer Jens Fisker Trio. Bandet giver publikum en oplevelse udover det sædvanlige. Den solide gruppe består af fantastiske musikere , som er inspirerede af moderne jazz. Deres unikke lyd trækker tydelige tråden til beboppen, men dens nordiske efterklang fra Jens Fisker's nordjyske rødder, er tydelige. Kompositionerne har en melankolsk karakter med en rå kant som Jens Fisker har medbragt fra hans 2 års ophold i Berlin. Kombinationen af den loyale bassist Mariusz Prasniewski og den komplementerende trommeslager Daniel Sommer, skaber de perfekte rammer for en vel svingende trio med et legenede udtryk.

 

Modtager af priserne årets Nordjyske Jazznavn 2012 og årets Jazzclasher 2015.

"Jens Fisker kan finde ud af at spille guitar. Med en blød og behagelig tone på instrumentet flyder temaer og improvisationer nbehageligt lytteren i møde. Bag ham bemærker man navnlig Daniel Sommers fine og varierede trommespil, mens Mariusz Prazniewski leverer sikker og loyal opbakning."... Carl Ancher Århus Jazz Festival.

 

“Jens Fisker bruger trioen som et aktiv, et levende organ der får musikken til ånde. Det er yderst behagelig og lydhør jazz fra tre musikere der i den afdæmpede balladestil, aldrig forfalder til at blive kedelige eller forudsigelige. De har hele tiden noget at fortælle. Paysage er en bundsolid jazzplade, der fortjener at blive hørt..“  Niels Overgård Jazznyt

 

jensfisker.bandcamp.com

www.jensfisker.com

 

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue is sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

0000vinterjazzlogo2019
Dør åbnes kl. 20
Sted
Hybrid / 3'eren: Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30