SØG MENU
yngel_foto
Ikbal_foto

Yngel (DK) med Ikbal Lubys (ID) & Dharma (SG)

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Støttet af:
Dansk Artist Forbund

Avantguitar

- et legende, eksperimenterende og ikke mindst visionært samarbejde mellem guitarister fra Singapore, Indonesien og Danmark, Yngel, Ikbal Lubys og Dharma.

Igennem lange forberedelser, vilde teknikker, men også en åbenhed for det nye og uventede, vil guitaristerne gerne skubbe til de hidtidige dogmer for, hvordan vi oplever guitar-musikken.


Yngel (DK)

Yngel er en eksperimenterende guitar-duo, der især afsøger grænserne for komposition og improvisation. De benytter også sten og forskellige metalobjekter til at undersøge guitarens muligheder. Yngel består af Taus Bregnhøj-Olesen & Emil Palme.

 

Ikbal Lubys (INDo)

Ikbal Lubys har studeret klassisk vestlig musik og klassisk guitar, men hans nuværende praksis beskæftiger sig i højere grad med det eksperimenterende. Både i forhold til guitarens lydfunktioner, men også guitaren som visuelt instrument. Ikbal Lubys er instrumentbygger og opfinder. Han har blandt andet bygget sin egen Flying V guitar af gammelt jernbanetræ fra koloni-tiden. I hans musik mødes indo-noise, med javanesisk musiktradition, spillet med heavy metal attitude. Resultatet er langstrakte, soniske forløb af støj og forskudte rytmer.

 

Dharma (SG)

Dharma er tidligere guitarist i avant-rock gruppen The Observatory fra Singapore. Han var med på bandets første syv album. Dharmas musik er med tiden blevet mere grov og transcenderer til et mystisk industripræget rum. I 2013 udgav han han solo albummet Intergranular Space.

 

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue i sold out).

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Støttet af:
Dansk Artist Forbund