SØG MENU

Astrid Engberg

Musik
Dato
fre 27. sep, 20.00
Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
75 kr.
Dagens vegetariske ret
95 kr.
Start aftenen i Husets Café fra kl 17.30 med dagens vegetariske ret

Astrid Engberg

Den danske sangerinde, producer, komponist og DJ Astrid Engberg, København, udgav i september 2023 sit andet album
Trust. Astrid Engbergs musik spænder over moderne soul, R&B, nu jazz og moderne klassisk musik, og lytteren inviteres ind i et univers af både minimalistiske og tunge produktioner, personlige historier og spirituel søgen. En fortryllende stemme, der udtrykker både en oprigtig følsomhed og dyb styrke.

 

Til efteråret 2024 tager hun det anmelderroste album (Politiken, GAFFA, Information m.fl.) med på tour på de danske spillesteder. Hendes debutalbum Tulpa, som Bandcamp Daily listede som et af de bedste album i 2020, gav også national anerkendelse, da hun vandt årets bedste vokaludgivelse ved Danish Music Awards Jazz samt Steppeulven for Årets Producer. På Tulpa satte Astrid bl.a. ord på sin mentale og fysiske bedring efter en hovedskade, som stadig påvirker hendes hverdag over et årti senere: "Grunden til, at jeg laver musik, er fordi det er mit bedste sprog," siger Astrid åbenhjertigt, mens hun tilføjer, at musikken gav hende en følelse af at være hjemme.

 

På sit andet album Trust hylder Astrid intuitionen og moderskabet med alt hvad det bringer. Hun samarbejder med en række nordiske talenter, såsom Maria Dybbroe, Tobias Wiklund og J. Ludvig III, samt Los Angeles-baserede Miguel Atwood-Ferguson - en æret multiinstrumentalist, dirigent og komponist. Albummet tog form efter fødslen af hendes første barn, og albummet blev skabt med legende glæde, åbenhed og taknemmelighed over en periode på ni måneder.

 

"Albummet er skabt af kærligheden til intuitionen, moderskabet og en påmindelse til mig selv og alle andre om, at man har lov til at være i verden på en anden måde end samfundet dikterer." - Astrid Engberg.

Dato
fre 27. sep, 20.00
Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
75 kr.
Dagens vegetariske ret
95 kr.
Start aftenen i Husets Café fra kl 17.30 med dagens vegetariske ret