SØG MENU

Niels Fabæk Faces, Places and the things in between…

Udstilling
Dato
søn 7. apr, 12.00 til ons 1. maj, 22.00
(afbrudt af påske 15.-23.4.19) Fernisering 7.4. 12-14
Sted
Husets Galleri

Velkommen i Husets Galleri til udstillingen "Faces, Places and the things in between..." af Niels Fabæk.

Fra skovens dybe stille ro over øde og forladte “terrain vaques” til de små intime sceners hårdt arbejdende musikere – kort sagt en bred vifte af stemninger set gennem Niels Fabæks linse.

Niels Fabæk arbejder i dag primært med fotografering af kunstværker samt installation views, men mange års virke som naturfotograf sætter stadig sine spor primært i form af en stor passion for landskabsfotografering. Interessen for musik kaster også en del fotos af sig – primært som koncertfotografier fra den musikalske undergrund.

Niels Fabæk arbejder til daglig på Kunsten i Aalborg. Han har mange år bag sig som fotograf, kunstner, teatertekniker og musiker og har sammen med især Nils Sloth lavet et hav af kunstprojekter, events  og performance - han er haldelen af "taskforcen" bag Aalborgs kunstmagasin BLIXA, der udkommer i mange former - også som udstillinger og t-shirts.

Vi er stolte af at overlade galleriet i Niels Fabæks varetægt i april og er spændte på at gå ind i rum af fordybelse, pause, nærvær og humor.

Dato
søn 7. apr, 12.00 til ons 1. maj, 22.00
(afbrudt af påske 15.-23.4.19) Fernisering 7.4. 12-14
Sted
Husets Galleri