SØG MENU

Under Mågerne: HYMNS FROM NINEVEH + Reveal Party

UNDER MÅGERNE
Dørene åbner 15.00 / Musikken starter kl 19.00
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
120 kr.
Vegansk Fastfood (serveres fra kl. 18.00)
75 kr.

UNDER MÅGERNE 2024

Sommeren nærmer sig stille og roligt, og i år rykker Huset ud i vores hyggelige gårdhave, når de lyse aftener melder deres ankomst!

Glæd dig til 4 koncerter i juni, hvor vi krydrer et dejligt musikprogram med fredagsbar i vores hyggelige have, fantastisk kunst i Husets udstillingsrum Tilgang og mega lækker vegansk fastfood fra Husets Café.

 

PROGRAM:
FREDAGSBAR: 15.00 i Café Morgen, Middag & Kaffe ved IVÆRK & UMMK
KUNST: 16.00 i Tilgang: UDSTILLING af PERNILLE EGETOFT

MAD: 18.00 Vegansk fastfood: Vegansk spinatlasagne 75 kr.

MUSIK:  Starter kl. 19.00 i Husets Gårdhave

HYMNS FROM NINEVEH

Kom helt tæt på en af Danmarks bedste sangere og sangskrivere, når Jonas H. Petersen, mennesket bag Hymns from Nineveh, spiller solo Under Mågerne i Aalborg.

 

Siden debutalbummet i 2011, som blev kåret til Årets Album i GAFFA, har han begejstret anmeldere og vundet et voksende publikums hjerter. Først markerede han sig med sine fire albums med engelsksprogede hymner og store P3-hits som Anywhere with You og A Kid on the Beach. Da han i 2020 skiftede til at skrive på modersmålet med corona-nedlukningsalbummet Sindets Asyl og senere helårsjulealbummet Julekassen, viste Petersen, at han også behersker det danske sprog som få andre med sine sensible, eksistentielle popsange som Stop Loss, Kastanjer og Stråle-Tåre-Dråbe.

 

Nu er Hymns from Nineveh tilbage med nye danske sange, skrevet under en længerevarende sygemelding med depression sidste år - sange, der lyser af tro, håb og kærlighed.

På første single, Inter Flora, trumfer håbet håbløsheden i en rørende fortælling om noget så enkelt som en buket blomster leveret til døren.

Du kan med andre ord forvente sange af høj kaliber og nærvær af den gåsehudsfremkaldende slags, når Jonas H. Petersen gæster Huset i Hasserisgade denne smukke junidag.
 

Reveal Party

Emily Holm Nyhuus’ dybt intime og personlige sangskrivning er lige dele hjemsøgende og beroligende. Hjemsøgende fordi hun aldrig tøver med at italesætte sine grusomste følelser. Beroligende fordi man kan støtte sig op ad den, hvis man nogensinde har været de samme emotionelle steder som hende.

 

Under kunstnernavnet Reveal Party skaber hun kraftfuld indierock, der trækker på både singer/songwriter- og emo-traditioner. Hun skriver sange om at eksistere i et kaos af komplicerede følelser, og hvordan man kan være nødt til at kappe enhver forbindelse til dem, når de bliver for svære. »Cut your feelings, like me«, er hendes stille råd på åbningsnummeret til debut-ep’en, ‘You Stole a Year of My Life’, der i 2020 etablerede Reveal Party som et af de stærkeste nye bands på den danske musikscene og høstede roser af både danske og internationale medier.

Reveal Party fortæller historier om kærlighed og sit liv som transkvinde med en tongue-in-cheek, spiddende sarkasme. Inspirationskilderne er både smertelig midwest emo og opløftende popsange, og derfor klinger Reveal Partys musik både af melankoli og håb. Fælles for sangene er de skarpe, rå tekster, Emily’s bløde, men stålsatte stemme og et hav af distortede guitarer.

UDSTILLING - PERNILLE EGETOFT

Pernille Egetoft (f.1987) er billedkunstner, illustrator og forfatter.

 

Pernille iagttager og skildrer det levede liv. Hendes hverdagssituationer er ærlige, melankolske og humoristiske.

Med sine værker, ønsker hun at inspirere og berøre. At give stof til eftertanke og at nedbryde tabuer. Hendes håb er, at hun, ved at vise sin egen sårbarhed, kan give modtageren et spejl. En følelse af, ikke at være alene.

 

Pernille arbejder med personlige projekter og bogudgivelser, samt større kommissionsopgaver og keramisk formgivning.

Hun bor og arbejder i Nordjylland, hvor hun har kombineret værksted og kunstbutik.

 

web: www.pernilleE.dk
instagram: @pernille_egetoft
mail: hej@pernillee.dk

Fredagabar ved IVÆRK - fra kl. 15
IVÆRK samarbejder med foreninger, organisationer og kulturinstitutioner om at bringe unge kunst- og kulturaktører fra de 11 nordjyske kommuner tættere sammen. Kom forbi og mød nogle af ildsjælene bag projektet.

Dørene åbner 15.00 / Musikken starter kl 19.00
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
120 kr.
Vegansk Fastfood (serveres fra kl. 18.00)
75 kr.