SØG MENU

UNDER MÅGERNE: SLOW WORKS FORBUNDETHED

Udstilling
Sted
Huset i Hasserisgade
Husets udstillingsrum "Tilgang"
Fernisering
fri entré
Vegansk Fastfood
75 kr
Bestil i forvejen
Koncert
120 kr

SLOW WORKS - FORBUNDETHED

I kunstudstillingen, Forbundethed, kredser tankerne om naturen som en altomfavnende urkraft. Refleksioner om naturens tilstedeværelse og naturen som et iboende element i det moderne menneske kommer til udtryk i undersøgelsen af farven blå. Forbundethed åbner op for en mytisk og dog historisk betinget rejse, hvor nysgerrighed og magi opstår i naturens farver og materialernes transformation og rejse gennem tidens håndværk.

Design- og kunstduoen Slow Works er beklædnings- og tekstildesigner Benthe Boesen og grafisk designer Troels Schwarz. De arbejder i spændingsfeltet mellem kunst og design, som oftest kommer til udtryk i simple grafiske silhuetter inspireret af naturen og dens rå elementer.

Slow Works er fascineret af håndværket og materialets perspektiv. Kunstnerduoen arbejder med naturens farvepigmenter og skaber naturlige farver ud fra gamle håndværkstraditioner.

Farven blå fra planten indigo er Slow Works’ største passion og signaturfarve. Her arbejder de ud fra den tusind år gamle indigotradition, hvor farveskalaen skabes med rene naturprodukter: Indigo, frugtsukker og kalk.

UNDER MÅGERNE PROGRAM:

FREDAGSBAR KL. 15 : i Husets hyggelige Café Morgen, Middag & Kaffe ved ALIVE FESTIVAL:

FERNISERING kl. 16.00: i Husets udstillingsrum Tilgang

ARTIST TALK: kl. 16.30

VEGANSK FASTFOOD: kl. 17 - 20 Vegansk smørrebrød

MUSIK. 19.00  : Angående Mig + Merry

Sted
Huset i Hasserisgade
Husets udstillingsrum "Tilgang"
Fernisering
fri entré
Vegansk Fastfood
75 kr
Bestil i forvejen
Koncert
120 kr