SØG MENU
kunsthaandvaerker_kander

Kunsthåndværkermarked

Husets kunsthåndværkermarked Søndag 2. september 2018

For 16. år i træk inviterer HUSET i Hasserisgade til kunsthåndværkermarked, hvor du i atmosfærefyldte rammer kan udstille og sælge dit kunsthåndværk i Husets hyggelige gårdhave og galleri.

Husets Kunsthåndværkermarked er stedet for salg og eksponering - og alle udtryksformer kan deltage indenfor keramik, glas, metal, grafik, smykker, pileflet, filt, træskærerarbejde, tekstil, sten, beton m.m.

Vi forventer mellem 1200 og 1500 besøgende!


OBS: Ansøgningsfristen er udløbet.

Stande

Kunsthåndværkermarkedet er et censureret marked, da vi ønsker et bredt og varieret udvalg af værker. Der vil i år være 41 stande, og fordelingen bliver således: 5 stande i Husets Galleri og 36 stande under telte fordelt i Husets åbne gårdhave. En stand er lig med et bord på ca. 180 x 75 cm og nærarealet foran og bagved dette.

KRITERIER FOR DELTAGELSE

  • Der må kun medbringes, udstilles og sælges kunsthåndværk fra egen produktion!
  • Du skal være personligt til stede hele dagen! (Åbent for besøgende 10.30 – 16.00)
  • Der gives kun én stand pr. kunsthåndværker!
  • Huset forbeholder sig retten til at fordele pladserne!
  • Du skal ikke betale provision af dit salg til HUSET!
  • Huset skal have modtaget din ansøgning senest Tirsdag 1. maj 2018.
  • Du skal indsende maks. 3 billeder af dit kunsthåndværk i høj opløsning, samt 2-5 linjer om dig, din arbejdsproces og din virksomhed.
  • Ønsker du at donere et værk til eksponering af dig via konkurrence på Facebook, skal du uploade foto af værket, samt angive værdien heraf.
  • Ved tilmelding siger du samtidig ja til, at de indsendte billeder af dit kunsthåndværk, må bruges til markedsføring af HUSET. (- til hjemmeside, folder, flyer, m.m.)

Praktiskinformation vedr. ansøgning

Ansøgningsfrist

Du kan søge i tidsrummet 1. marts til 1. maj. Efter sidste ansøgningsdag vil du inden for 10 dage modtage svar på, om du er blevet tildelt en stand. Svar kan forventes ca. 10 dage efter sidste ansøgningsfrist. Alle ansøgere får svar senest onsdag 10. maj 2018 pr. mail.

 

Svar på ansøgning 

Ca. 10 dage efter sidste ansøgningsfrist 1/5, vil du modtage en mail med svar om 

 

Delebod 

Nej, vi har desværre ikke deleboder. En stand er til et design/firma. Er i flere i jeres firma, må i selvfølgelig gerne være til stede sammen (dog er pladsen til max 3 personer). Skriv i ansøgning hvor mange i er. 

 

Afbud 

Fristen for at melde afbud er senest 31. maj. Efter fristen er betaling af faktura bindende uanset om du kan deltage eller ej. Som udgangspunkt refunderes pengene for standen ikke. Bliver du forhindret i at deltage, kan du kontakte os. Vi vil undersøge om det er muligt at afsætte din stand til en anden ansøger. Er dette ikke muligt, kan du ikke få pengene tilbage, selvom du ikke deltager på markedet. 

 

Hvad koster en stand? 

En stand koster 475,- I prisen er der inkluderet bord og stol, samt mad (vegetarisk) og kaffe/The på dagen. Allergener: Vi kan tilbyde glutenfri (obs! Et felt i tilmelding) 

 

Praktisk information 

Når du modtager bekræftelsesmail, vil der i denne stå al praktisk information vedr. markedet. Her vil der være information om opstilling og nedtagning af stand, samt anden praktisk viden.

 

Adresse

HUSET – Hasserisgade 10 – 9000 Aalborg.

 

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Husets Kreative Værksteder, Cille Colberg på tlf. 9982 4506 eller på mail til: kreativ@huset.dk