SØG MENU

Brunch + Taylor

Koncert
Dørene åbner 11.00
Sted
2'eren / Husets Café
Entré
85 kr. / FORSALG
Entre + Brunch
160 kr. / FORSALG
Vegetarbrunch 11.00 - 12.45

James Taylor

har med sange som “Shower the People”, “Fire and Rain”, "Carolina On My Mind" og ikke mindst fortolkningen af Carole Kings “You’ve got a friend” placeret sig blandt de helt store amerikanske sangskrivere. Dette er en hyldestkoncert med tre herrer som i 30 år har turneret landet tyndt, både med soloplader og som musikere for en meget lang række store danske kunstnere. En fælles kærlighed til James Taylor har ført de tre musikere sammen i et ønske om at dykke ned i Taylors store sangkatalog og formidle det til publikum.

 

Jan Kaspersen

Vokal, guitar – Jan har i en menneskealder været kapelmester hos Jette Torp. Har bl.a. også spillet og turnéret med Alberte Winding, Bruce Guthro, Martin Brygman, Lis Sørensen og Mek Pek Partyband. Har 3 soloplader bag sig.

 

Peter Vuust

Kontrabas, kor – Peter har pt. udgivet 5 soloplader. Den 6 ventes til efteråret 17. Spiller pt. med sin egen trio med bl.a. Veronica Mortensen. Udover at være en estimeret hjerneforsker med nylig bogudgivelse har Vuust bl.a. spillet og turnéret med Steffen Brandt, Poul Dissing, Sinne Eeg, Søs Fenger, Mads Langer, og Bobo Moreno. Kristian Fogh Piano, kor – Spiller p.t. med i Lars Lilholt Band og Mike Andersen. Har desuden spillet og turnéret med bl.a. Bruce Guthro, Lars HUG, Peter Belli, Peter A.G, Poul Krebs og Michael Falch.

Dørene åbner 11.00
Sted
2'eren / Husets Café
Entré
85 kr. / FORSALG
Entre + Brunch
160 kr. / FORSALG
Vegetarbrunch 11.00 - 12.45