SØG MENU
nive_nielsen
WeFloatfoto

PULS: Nive (GL) + We Float (S/NO)

Koncert
Dørene åbner kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Buffét + Entré
120 kr. / FORSALG
Vegetarbuffét kl. 17:30-19:30
Støttet af:
PULS - Nordisk Kulturfond

NIVE

Nive Nielsens nyeste album 'Feet First' (2016) byder på noget så unikt som grønlandsk indie americana folk med eventyrlige tekster tilført ukulele. Ud over Nives band ’The Deer Children’ medvirker stærke kræfter som John Parish (PJ Harvey, Goldfrapp, Kira Skov), Teitur og Ralph Carney (Tom Waits, Marc Ribot etc.) og Howe Gelb (Giant Sand, m.fl.) på albummet.
Nive Nielsen er en ung fremadstormende grønlandsk sangerinde / sangskriver, som med stor selvfølgelighed har turneret de sidste par år i udlandet, især i USA og Canada.


Hun blander sin etniske baggrund og stolthed med en nutidig verdenslyd. Som den moderne grønlænder hun er, ser hun hele verden som sin scene. Om hun turnerer i det nordgrønlandske i et rigt samarbejde med lokale musikere og deres tradition, eller står på den mest hippe scene i Los Angeles, gør ingen forskel. Instrumenteringen på live koncerterne er ukulele, sav, trommer, keys, bas, akk guitar, horn, cello, melodika og klokkespil -  En fantastisk og anderledes live oplevelse.
Nive Nielsen repræsenterer et rigtig godt bud på en ny grønlandsk identitet: Styrke og åbenhed. Og hun spillede sin allerførste koncert (nogensinde!) for Dronning Margrethe live på TV.

Se facebook her

We Float

bringer lytteren på en rejse med dramatisk skiftende landskaber. Hvad der kan synes fredeligt og stille kan pludselig blæse op til en tung storm. We Float er en rejse mellem det akustiske og det elektroniske, mellem håb og fortvivlelse, mellem pop og jazz.

Musikken er skrevet af basspiller Anne Marte Eggen. Sammen med hende er Linda Bergström på vokal, Fanny Gunnarsson på keys og Filip Bensefelt på trommer. Vi Float spiller også koncerter som et duo med vokal og bas.

I 2015 udgav We Float sit debutalbum Silence som har modtaget mange gode anmeldelser i både Sverige og i udlandet. Malmø-bandet arbejder for tiden på deres andet album, som forventes udgivet i efteråret 2018.


"Jeg har ingen yndlingssang, men i stedet fik jeg et nyt yndlingsalbum"
- Lira Ligesom fra Niclas Forsgren i Lira Music magazine
"Elbasist Anne Marte Eggs kompositioner har smukke tekster og fine originale harmonier med karakteristiske dur-mole skift. Det er musik, der producerer billeder. "
- 5 ud af 5 af Sven Bjerstedt på Ystads Allehanda
«In a repertoire based on relaxed rhythms and original songs with English lyrics, bassist Anne Marte Eggen and her quartet We Float reflected that Nordic coolness.”
 – The Wall Street Journal

 

LYT soundcloud.com/we-float-band

 

LÆS www.wefloatband.com

puls_logo170
Dørene åbner kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Buffét + Entré
120 kr. / FORSALG
Vegetarbuffét kl. 17:30-19:30
Støttet af:
PULS - Nordisk Kulturfond